Vinovați de iubire episodul 6 (rezumat)

4,050

Safiye este disperată de când Hikmet i-a spus că Han s-a căsătorit cu Inci, fiindcă se teme că el își va abandona familia din cauza ei și că vor ajunge în stradă. Când Han se întoarce acasă, Safiye îl întreabă dacă este adevărat că s-a căsătorit
cu Inci dar el neagă și o asigură că din cauza confuziei, tatăl său i-a spus acele cuvinte.

Inci nu suportă ca Han să îi controleze viața și îi spune că nu va renunța la serviciul ei, dar îi promite că nu va mai lucra cu Uygar.
İnci vine la radio și spune că vrea să facă programul cu Esra, nu cu Uygar. Atât șeful, cât și Uygar acceptă acest lucru.

Esra a avut o relație secretă cu unchiul lui Uygar, proprietarul radioului.
Han îi cere lui Esat să se intereseze de proprietarul radioului și de situația lui financiară. Când află că situația financiară nu este bună, îi cere lui Esat să facă o mișcare pentru a cumpăra postul de radio fără să-i menționeze numele. 

Tatăl lui İnci merge la biroul companiei lui Han și încearcă să îl șantajeze, ceea ce îl deranjează pe Han. În scena următoare, Han poartă ceva în portbagajul mașinii sale vechi cu hainele pe care le-a adunat din gunoi.
Ege nu poate să-și contacteze tatăl prin telefon. Îl caută acasă dar nu îl găsește.

La școală, Ege este în aceeași clasă cu Neriman, ba chiar în aceeași bancă. El îi cumpără un hamburger pentru prânz. Când spune că îi place foarte mult, Ege îi sugerează că știe un loc care face burgeri mai buni și o invită să meargă împreună cu un alt coleg și o colegă. Chiar dacă ceilalți acceptă, Neriman nu poate da un răspuns exact.

Când Han își uită telefonul la serviciu, Esat îl aduce acasă. Când îi spune lui Gülben că nu este căsătorit, fata este foarte fericită.

Safiye încearcă să afle dacă Han
s-a căsătorit. Îi verifică actul de identitate dar nu este notat acest lucru. Safiye o trimite pe Gülben la oficiul stării civile, dar acolo, fata are o criză. Han este anunțat de acest incident și merge și își duce sora acasă fără să spună nimic nimănui.

Safiye, o vede pe Neriman vorbind cu Ege în fața blocului și băiatul atingându-i umărul. Când fata ajunge acasă, Safiye o pedepsește dar Gülben intervine și își salvează sora.  

Unchiul lui Uygar se gândește să vândă postul de radio atâta timp cât există un cumpărător. Acest cumpărător brusc îl face pe Uygar să fie suspicios. Când unchiul lui și Esat merg să se întâlnească, Uygar îi filmează și îi arată videoclipul lui İnci. Ea se confruntă cu Han și au prima lor mare ceartă.

Ege nu merge la școală în acea zi și își caută tatăl, dar când nu-l găsește, devine confuz. Când Ege devine foarte insistent, Inci depune un raport de persoană dispărută pentru tatăl ei, deși ea nu vrea. İnci îi spune lui Han că este îngrijorată pentru tatăl ei.
Mai târziu, când Ege merge din nou la apartamentul tatălui său, un prieten de-al lui îi spune că ultima dată tatăl său a fost la Han la companie. Ege îi spune lui Inci ce a aflat iar ea merge să discute cu Han. Han nu este acasă dar îi deschide ușa tatăl lui care o invită în casă. Între timp, Han apare acasă și atât el, cât surorile lui rămân șocați să o vadă pe Inci acolo.

Magneziu: O potențială soluție pentru nopțile neliniștite și problemele de somn

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.